Onderdeel van Driving-Fun.com

Kalender

Zandvoort
Meppen
Assen
Ascari
Nordschleife
Bilster Berg
Spa-Francorchamps
Zolder
Weeze
Events

DF @ Assen deel XXVI

Op woensdag 28 augustus 2019 organiseert Driving Fun, voor de 26e keer een circuitdag op het TT circuit van Assen. Circuitdagen zijn bij uitstek de manier om op een veilige, rijbewijsveilige en vooral hele leuke manier je eigen grenzen en de grenzen van je auto beter te leren kennen.

28-08


Deze trackday is iets anders dan jullie van ons gewend zijn, dit evenement vindt namelijk plaats tijdens de Dutch Superlap.

Programma
Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:
09:00 - 10:00 - Inschrijven
10.00 - 10:15 - Briefing (verplicht voor alle rijders)
10.20 - 11.20 - Open pitlane rijden ochtendsessie
12:40 - 14:00 - Open pitlane rijden middagsessie
14:40 - 16:00 - Open pitlane rijden middagsessie
* Tijden zijn onder voorbehoud

Prijs
Deelname aan de deze dag kost €275 per auto voor leden en €295 voor niet-leden. Het is alleen mogelijk om je voor de hele dag in te schrijven. 
Tweede rijders of bijrijders betalen €20 per persoon.
Een auto delen met meerdere rijders is dus ook mogelijk.

Eisen
*) Auto's dienen vrij te zijn van vloeistoflekkages en te beschikken over deugdelijk werkende remmen en gordels. Een rolkooi of meerpuntsgordels zijn niet verplicht. Een sleepoog dient wel aanwezig (en liefst vooraf gemonteerd) te zijn.
*) Een helm is verplicht, zowel voor rijders als bijrijders.
*) Iedere rijder die de beschikking over een DFTrackdays lidmaatschapskaart heeft betaalt de ledenprijs (een lidmaatschapskaart kost eenmalig €50, is een jaar lang geldig en kan uitsluitend op de dag zelf gekocht worden).
*) Er mag op Assen maximaal 97dB geproduceerd worden; hier kan op gecontroleerd worden.
*) Betaling dient vooraf of uiterlijk op de dag zelf te geschieden.

DFTrackdays
Driving Fun circuitdagen kenmerken zich door een strakke organisatie, maar een gemoedelijke sfeer in de pitstraat en op de baan. Het zijn nadrukkelijk geen racedagen en zaken als elkaar op het scherp van de snede uitremmen en deurklink aan deurklink door bochten gaan zijn verboden.
Het is de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt op onze dagen, van snelle, ervaren racer tot absolute beginner in zijn straatauto en dat kan alleen maar als iedereen rekening houdt met elkaar. De snellere rijder dient rekening te houden met de langzamere rijders en van de langzamere rijders wordt verwacht dat ze zich bewust zijn van mogelijke snelheidsverschillen en hun spiegels goed in de gaten houden.


Reacties (0) van bezoekers


Nog geen reacties

Reageren


Naam:
Email:
Toon e-mailadres
Bericht: