Onderdeel van Driving-Fun.com

Kalender

Zandvoort
Meppen
Assen
Ascari
Nordschleife
Bilster Berg
Spa-Francorchamps
Zolder
Weeze
Events

DF @ Bilster Berg deel XI

Op zaterdag 14 september organiseert Driving Fun voor de 11e keer een circuitdag op het Bilster Berg Drive Resort. Circuitdagen zijn bij uitstek de manier om op een veilige en vooral hele leuke manier je eigen grenzen en de grenzen van je auto beter te leren kennen.

14-09


Programma
Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:
08:30 - 09:15 - Inschrijven
09:15 - 09:30 - Briefing (verplicht voor alle rijders)
09:30 - 09:45 - Verkenningsronden 
09:45 - 12:30 - Open pitlane rijden ochtendsessie
12:15 - 12:30 - Briefing voor de middagsessie (verplicht voor alle rijders van de middagsessie)
12:30 - 15:30 - Open pitlane rijden middagsessie

Prijs
Deelname aan de hele dag (09:30 - 15:30) kost €695 per auto voor leden en €725 voor niet-leden. 
Tweede rijders of bijrijders betalen €20 per persoon.
Een auto delen met meerdere rijders is dus ook mogelijk.
Deelname aan uitsluitend de ochtendsessie (tot 12:30) kost €495 per auto voor leden en €525 voor niet-leden. Deelname aan uitsluitend de middagsessie (vanaf 12:30) kost €495 per auto voor leden en €525 voor niet-leden.
Een auto delen met meerdere rijders is dus ook mogelijk.

Eisen
*) Auto's dienen vrij te zijn van vloeistoflekkages en te beschikken over deugdelijk werkende remmen en gordels. Een rolkooi of meerpuntsgordels zijn niet verplicht. Een sleepoog dient wel aanwezig (en liefst vooraf gemonteerd) te zijn.
*) Een helm is verplicht, zowel voor rijders als bijrijders.
*) Iedere rijder die de beschikking over een DFTrackdays lidmaatschapskaart heeft betaalt de ledenprijs (een lidmaatschapskaart kost eenmalig €50, is een jaar lang geldig en kan uitsluitend op de dag zelf gekocht worden).
*) Er mag op Bilster Berg maximaal 120dB (dynamisch) geproduceerd worden; dit komt overeen met +/- 98dB op andere circuits en hier wordt streng op gecontroleerd.
*) Betaling dient vooraf of uiterlijk op de dag zelf te geschieden.

DFTrackdays
Driving Fun circuitdagen kenmerken zich door een strakke organisatie, maar een gemoedelijke sfeer in de pitstraat en op de baan. Het zijn nadrukkelijk geen racedagen en zaken als elkaar op het scherp van de snede uitremmen en deurklink aan deurklink door bochten gaan zijn verboden.
Het is de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt op onze dagen, van snelle, ervaren racer tot absolute beginner in zijn straatauto en dat kan alleen maar als iedereen rekening houdt met elkaar. De snellere rijder dient rekening te houden met de langzamere rijders en van de langzamere rijders wordt verwacht dat ze zich bewust zijn van mogelijke snelheidsverschillen en hun spiegels goed in de gaten houden.


Reacties (0) van bezoekers


Nog geen reacties

Reageren


Naam:
Email:
Toon e-mailadres
Bericht: