Onderdeel van Driving-Fun.com

Kalender

Zandvoort
Meppen
Assen
Ascari
Nordschleife
Bilster Berg
Spa-Francorchamps
Zolder
Weeze
Events

DF @ Zandvoort avondsessie deel XXXVII

Op woensdag 14 augustus 2019 organiseert Driving Fun voor de 37e keer een avondsessie op het lange Grand Prix circuit van Circuit Zandvoort. Circuitdagen zijn bij uitstek de manier om op een veilige en vooral hele leuke manier je eigen grenzen en de grenzen van je auto beter te leren kennen.

14-08


Programma
Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:
16:00 - 16:45 - Inschrijven in Bernie's Bar & Kitchen
16:45 - 17:00 - Briefing (verplicht voor alle rijders)
17:00 - 19:00 - Open pitlane rijden sessie 1
18:45 - 19:00 - Briefing (verplicht voor alle rijders)
19:00 - 21:30 - Open pitlane rijden sessie 2

Prijs
Deelname aan de hele avond (17:00 - 21:30) kost €330 per auto voor leden en €360 voor niet-leden. Tweede rijders of bijrijders betalen €20 per persoon 
Een auto delen met meerdere rijders is dus ook mogelijk.
Deelname aan uitsluitend sessie 1 (tot 19:00) kost €200 per auto voor leden en €220 voor niet-leden, deelname aan uitsluitend sessie 2 (vanaf 19:00) kost €220 per auto voor leden en €240 voor niet-leden. 

Eisen
*) Auto's dienen vrij te zijn van vloeistoflekkages en te beschikken over deugdelijk werkende remmen en gordels. Een rolkooi of meerpuntsgordels zijn niet verplicht. Een sleepoog dient wel aanwezig (en liefst vooraf gemonteerd) te zijn.
*) Een helm is verplicht, zowel voor rijders als bijrijders.
*) Iedere rijder die de beschikking over een DFTrackdays lidmaatschapskaart heeft betaalt de ledenprijs (een lidmaatschapskaart kost eenmalig €50, is een jaar lang geldig en kan uitsluitend op de dag zelf gekocht worden).
*) Er mag op Zandvoort maximaal 92dB geproduceerd worden; hier kan op gecontroleerd worden.
*) Let op: na 19:00 mag er maximaal 88dB geproduceerd worden en na 20:00 maximaal 86dB.
*) Kinderen onder de 16 jaar mogen niet meerijden op Zandvoort, tenzij ze over een racelicentie beschikken.
*) Betaling dient vooraf of uiterlijk op de dag zelf (pin of contant) te geschieden.

DFTrackdays
Driving Fun circuitdagen kenmerken zich door een strakke organisatie, maar een gemoedelijke sfeer in de pitstraat en op de baan. Het zijn nadrukkelijk geen racedagen en zaken als elkaar op het scherp van de snede uitremmen en deurklink aan deurklink door bochten gaan zijn verboden.
Het is de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt op onze dagen, van snelle, ervaren racer tot absolute beginner in zijn straatauto en dat kan alleen maar als iedereen rekening houdt met elkaar. De snellere rijder dient rekening te houden met de langzamere rijders en van de langzamere rijders wordt verwacht dat ze zich bewust zijn van mogelijke snelheidsverschillen en hun spiegels goed in de gaten houden.


Reacties (0) van bezoekers


Nog geen reacties

Reageren


Naam:
Email:
Toon e-mailadres
Bericht: